TJÄNSTER

OM NI HAR NÅGRA FRÅGOR, RING OSS: 0738-280131

Eller maila: magnus@mabyggare.se

TJÄNSTERENTREPRENAD

Vi vet att det lätt kan bli komplicerat och rörigt när det är ett projekt som kräver flera olika yrkesgrupper. Vi tycker däremot att det ska vara enkelt att bygga. Genom att anlita oss som totalentreprenör har du möjlighet att endast ha en enda kontaktperson för hela projektet. Som totalentreprenör ansvarar vi för att offerten hålls, regelbunden kundkontakt samt så är vi med från idé till färdigt arbete. Fördelen med att anlita oss gör att missförstånd enklare går att förhindra redan från början. 

 

Vi är din entreprenör, från början till slut. 

TJÄNSTEROM- OCH TILLBYGGNATION

Under våra år inom byggbranschen har vi arbetat mot såväl privatpersoner som fastighetsägare, det innefattar vid både om- och tillbyggnationer. Vi har en bra bredd inom tjänsten och erbjuder alltid en hög kvalitet på våra arbeten. Oavsett hur stor eller liten din tillbyggnation är så hjälper vi dig!

 

Vi vill vara det självklara valet!

TJÄNSTERTAKBYTEN

Funderar du på att byta tak? På Magnus A Bygg och Inredning utför vi takbyten för såväl privatpersoner och bosättningsföreningar som fastighetsägare och företag. Att byta tak innebär inte endast ett lyft för fastighetens helhet utan det ger även ett bra skydd mot väder och vind. Vi vill att det ska vara enkelt att byta tak oavsett storlek. 

 

Låt oss byta ditt tak så du kan lägga tid på annat!

TJÄNSTERKÖKSRENOVERING

Vi vill vara med att förverkliga din alldeles unika köksdröm! Vi utför köksrenoveringar från idé till färdigt arbete. På Magnus A Bygg och Inredning vill vi att det ska vara enkelt att göra verklighet av sina byggdrömmar, dessutom ska det bli rätt från början. Kvalitet, effektivitet och flexibilitet är genomgående i alla våra arbeten.

 

 Vi ger inga överraskningar i offerten!

TJÄNSTERBADRUM

När vi utför badrumsrenoveringar innefattas det av allt från idé och rivning till slutbesiktning och färdigt badrum. I alla våra arbeten strävar vi efter att genomföra arbeten av hög kvalitet. Tillsammans med dina tankar och idéer kommer vi tillsammans fram till den bästa lösningen för ditt unika badrum. Det ska vara enkelt att hitta bra hantverkare! 

 

Nu behöver du inte leta längre!

TJÄNSTERFASADER

Det finns flera anledningar till att hålla fasaden hel och ren. Dels vill du inte riskera att sprickor växer och gör större skada än nödvändigt, dessutom höjer en vacker fasad husets helhetsintryck och värde. Fasadrenoveringar bör genomföras av skickliga och seriösa hantverkare för att det ska bli ett bra och hålla en hög kvalitet. 

 

Vi hjälper dig med din fasad!

TJÄNSTERGOLVLÄGGNING

Klinker, parkett, laminat eller är det dags att ta fram det vackra trägolvet från 1970-talet? Oavsett anledning vill vi att din bostad eller fastighet ser ut precis så som du vill ha den. Eftersom Magnus A Bygg och Inredning även utför renoveringar är vi det självklara valet om du golvläggning och renovering ska utföras vid samma tidpunkt. Tänk på att golvet gör ett enormt intryck på rummets helhet, låt det därför inte hamna i skymundan. 

 

Vi hjälper dig med ditt golv!

TJÄNSTERALTANER

Letar du efter en hantverkare i Borås med omnejd som kan bygga eller renovera din altan? Inget arbete är för stort eller för litet för oss på Magnus A Bygg och Inredning. Oavsett om du vill ha en altan med tak och inglasning eller utan båda delarna är vi med och tar fram det bästa alternativet som matchar dina idéer och tankar.  

 

Låt altanten bli en snygg och säker förlängning av huset!

VÅR PROCESSKUNDRESA

Vi vill vara ärliga och transparenta genom hela vårt arbete. Därför är vi tydliga med vad du får om du anlitar oss för ditt nästa byggprojekt. 

01. KONTAKT

När du kontaktar oss återkopplar vi alltid för att boka ett möte och hembesök.

02. MÖTE

På första mötet går vi igenom vad det är för projekt tillsammans på plats.

03. OFFERT

Därefter lämnar vi en offert, där allting inkluderas. Gör vi jobbet som totalentreprenör ingår även samarbetspartners.

04. PROJEKT

Efter ett godkännande påbörjas arbetet så snart det är möjligt. Viktigt med bra kundkontakt genom hela projektet.

05. AVSLUT & AVSTÄMNING

Efter avslutat arbete går vi igenom det tillsammans så att alla parter är tillfreds med resultatet.